menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Friesland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Friesland

Een kundige Advocaat uit Friesland helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Friesland

Wanneer u op zoekt bent naar een advocaat in Friesland, dan is het bepalend dat u weet wat voor categorie advocaat u zoekt. Een advocaat is doorgaans specialistisch in een bepaald soort recht. Afhankelijk van dit recht wordt meestal ook bepaald wat het tarief van een advocaat is en op welk vlak hij of zij u het beste gaat assisteren.

Frequent wordt een advocaat in Friesland pas geraadpleegd wanneer er zich een juridisch conflict of een rechtszaak aandient. Dit is jammer, want dikwijls is het leed tegen die tijd al geleden. In een voorafgaand stadium is een advocaat van onschatbare waarde, omdat deze kan voorkomen dat situaties uit de hand lopen en niet meer vermeden kunnen worden.

Een advocaat kunt u ongeveer in twee scenario’s inzetten: wanneer er reeds sprake is van en juridische procedure of rechtszaken, of u voorzien in adviezen op het specifieke. Ook organisaties kunnen veel baat hebben bij een advocaat. Voor particulieren zijn de hoogst interessante rechtsgebieden:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Het is afhankelijk van de soort toestand waarvoor u welk type vakkundige nodig hebt. Doorgaans wanneer u kiest voor iemand die van alles een beetje weet bent iets goedkoper uit. In de praktijk blijkt desalniettemin dat dit zich regelmatig niet uitbetaald in de gevolgen die een kenner wel kan verwerven op rechtsgebied.

5.086
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
32.573
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Friesland

Heb ik een advocaat uit Friesland nodig?

Zowat altijd bent u persoonlijk in staat te beslissen en besluiten of u een advocaat nodig heeft. Er zijn nochtans enkele situaties waarin u niet altijd een keuze heeft. Indien u tegen een letselschade zaak aanloopt, bent u gedwongen uzelf bij te laten staan door een advocaat.

Idem geldt wanneer u als eiser een kort geding wilt aanspannen. Wanneer er een kort geding tegen u wordt aangespannen bent u vervolgens niet verplicht tot een advocaat. Waarbij het zeker wel nadrukkelijk aan te raden is, om in deze laatste situatie een advocaat in de arm te nemen.

Als u te maken krijgt met een proces heeft u feitelijk ook een advocaat nodig. Het verschilt dus erg per omstandigheden of u wel of geen advocaat vereist in moet schakelen. Moet u naar een kantonrechter? Dan is er geen plicht tot advocaat. En wanneer u naar een civiele rechter gaat voor een zaak met rechten boven de 25,000 euro (of onbepaald) dan heeft u wel een advocaat nodig voor rechterlijk advies en begeleiding.

De tarieven van een advocaat in Friesland kunnen sterk uit een lopen. Het hangt af van vele factoren zoals: rechtsgebied, ervaring, expertise en eventuele meer kosten zoals griffiekosten, onderzoekskosten en kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Dominick de Klerk, regiomanager in Friesland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Friesland.

Een kundige advocaat in Friesland vinden

Het kan een hele klus zijn om een goede advocaat te vinden in Friesland. Er zijn behoorlijk veel advocaten binnen Friesland en omgeving. Maar hoe vindt u er eentje die past bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden? De persoonlijke klik met een advocaat is ontzettend belangrijk, maar iemand moet begrijpelijk ook kundig zijn binnen zijn of haar specialisatie.

Graag geven we u wat tips om de zoektocht wat simpeler en sneller te laten verlopen. Als belangrijkste is het van belang dat er gekeken wordt naar de soorten taken die u wilt laten verrichten door de advocaat. Zo zijn er speciale advocaten die gericht zijn op bijvoorbeeld echtscheidingen.

Wilt u hierbij afzonderlijk samen met de andere partij om de tafel gaan zitten om de aangelegenheid te bespreken of moet er ook werkelijk een echtscheidingsconvenant te komen. Er bestaat een belangrijk verschil in wat voor juridische bijstand u op zo’n moment nodig heeft. Wij hebben een aanzienlijk netwerk met de geschikte advocaten voor u in Friesland.

Dus ook op zoek naar advies van een expert? Dan kunt u uw informatie bij ons achterlaten en zorgen wij voor snelle en passende prijsopgaven van advocaten in uw regio zodat u toereikend keuze heeft. U kiest hierna het aanbod dat het mooiste bij uw situatie past en profiteert meteen van de voordelen van een expert advocaat in Friesland.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Friesland te zeggen hebben!

img

Daan Groot Bronsvoord

Ik had enorme haast bij het vinden van een Advocaat. Een goede vriendin adviseerde Professionals Friesland en ik was aangenaam verrast. Door het duidelijke formulier en de goede service was de geschikte partij zo gevonden. Thanks Professionals Friesland!

img

Neele Schotmans

Door Professionals Friesland heb ik snel een aantal goede advocaten gevonden waar ik iets aan heb. Na het zien van de offertes heb ik twee bedrijven extra benaderd om op kennismakingsgesprek te komen. De pitches waren goed in orde en ik heb er vertrouwen in dat de gekozen partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Friesland

Let's Talk

Bij Professionals Friesland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier