menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Friesland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Friesland

Een kundige Boekhouder uit Friesland helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Friesland vinden

bedrijven, per kwartaal of maandelijks worden geuit. Een optimale boekhouding is dan onmisbaar. Alle rekeningen die u incasseert en die u naar afnemers stuurt, behoren in de boekhouding te worden opgenomen, zodat de cijfers voor een btw-aangifte spoedig uit de boekhouding zijn te halen. Als de belastingdienst het nodig vindt, zal men in uw boekhouding willen kijken. Een goede boekhouding is daarom essentieel.

Daarnaast is er nog een serieuze reden om een goede boekhouding te hebben. U hebt dan namelijk veel meer meer kennis over uw organisatie en dat assisteert bij een makkelijkere bedrijfsvoering. U weet exact wat er binnenkomt en wat eruit gaat en hierdoor kunt u bij belangrijke keuzes meteen interfereren zonder in het duister te tasten.

Maar u zult niet de enige organisatie zijn die niet veel weet over boekhouden. En als u uw facturen en bonnetjes nog op de klassieke aanpak in een schoenendoos bijhoudt, dan wordt het echt tijd om een boekhouder uit Friesland aan te haken. Laat hier uw gegevens achter en ontvang van diverse boekhoudkantoren uit Friesland een offerte, zodat u uw administratie goed in orde krijgt.

5.091
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
32.573
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Friesland

Hoe een boekhouding in Friesland uitvoeren?

Uw boekhouding in Friesland moet dus dermate worden ingericht dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank goed inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt niets van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw doos vol met rekeningen en facturen naar uw boekhouder gaan. Hij gaat al deze rekeningen en facturen correct in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een gedegen totaalbeeld ontstaat van de financiële positie van uw onderneming.

Hoe wordt de boekhouding tegenwoordig uitgevoerd? In het verleden bestond een boekhouding uit verschillende ‘boeken’, zoals het grootboek, het kasboek en het debiteuren- en crediteurenboek. Dit was best een langdradige methode en nagenoeg geen enkele boekhouder gaat dit tegenwoordig nog op deze manier doen.

Alles is tegenwoordig gedigitaliseerd en zo ook uw boekhouding. Alle facturen en financiële wijzigingen worden netjes ingevoerd in uw boekhoudsysteem naar keuze, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als u prijsopgaven voor een boekhoudkantoor uit Friesland gaat aanvragen, dan mag u uitgaan van vakkundige boekhouders die ook werken met de nieuwste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd besparen en daarmee ook geld. Daarbij is het voor uw boekhouder veel eenvoudiger om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Dominick de Klerk, regiomanager in Friesland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Friesland.

Wat kan een boekhoudkantoor in Friesland voor u betekenen?

Een solide boekhouder kan veel betekenen voor uw bedrijf. Niet alleen wordt uw boekhouding op een correcte wijze bijgehouden, u krijgt zelf ook veel beter inzicht in uw organisatie. U hoeft geen beslissingen meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke cijfers. Zo kunt u veel beter besluiten nemen die aansluiten bij uw bedrijf.

Heeft u ook zo’n afkeer aan de brieven van de belasting die bij u op de deurmat vallen? Of ingewikkelde brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere organisaties? Helemaal als u ook nog medewerkers in dienst heeft, dan ontvangt u veel post van veel verschillende instanties. Bij een geschikte en betrouwbare boekhouder in Friesland kunt u al het contact met deze instanties aan hem laten. Zo kunt u zich ophouden met uw eigen organisatie en bent u geen tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden of het lange tijd aan de lijn hangen met allerhande instellingen.

Uw boekhouding bij laten houden is voor een boekhoudkantoor uit Friesland heel gemakkelijk, want hier zijn zij ontzettend goed in. De importantie van een boekhouder voor uw organisatie komt vooral tot uitdrukking in de analyses van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw bedrijf. Het is daarom van belang om een goede relatie met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook beter maken? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van diverse boekhouders uit Friesland een offerte, die u snel en gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Nadien kunt u profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Friesland te zeggen hebben!

img

Gert-Jan van de Vegte

Ik had haast bij het vinden van een Boekhouder. Mijn beste vriendin adviseerde Professionals Friesland en ik kan haar niet genoeg bedanken. Door het eenvoudige formulier en de snelle opvolging was de geschikte partij zo gevonden. Bedankt Professionals Friesland!

img

Jolien van Beulingen

Meteen geholpen door Professionals Friesland! Het zoeken naar een Boekhouder was zo gebeurd. Het contact verliep pijnloos.

Professionals uit andere branches in Friesland

Let's Talk

Bij Professionals Friesland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier