menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Friesland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Friesland

Een kundige Payroll uit Friesland helpt u graag verder.

Is payrolling in Friesland iets voor uw onderneming

Een teken dat het goed gaat met uw bedrijf is als u personeel in dienst heeft. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet alles meer alleen af kunt. Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. U krijgt er ineens veel meer verantwoordelijkheid bij en vooral ook heel veel extra werk. Er wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt en u zult uiteraard een salarisadministratie voeren.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met het begrip juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Hebben we het over het functioneel werkgeverschap dan hebben we het over dingen zoals medewerkers in dienst nemen en ontslaan, salarishoogte vaststellen en eindejaarsgesprekken houden. Dus verantwoordelijkheden die gerelateerd zijn aan werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verplichtingen die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is uiteraard het functionele werkgeverschap, dat gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker langdurig ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf inschakelen. Dan draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf en personeelsleden krijgen dan altijd tijdig hun salaris uitbetaald.

Wilt u meer informatie over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Friesland of in de buurt woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll professionals uit Friesland een offerte te ontvangen. In een enkele oogopslag ziet u dan bij welk payroll bedrijf u het minste moet betalen voor de beste dienstverlening.

5.101
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
32.573
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Friesland

Professionele payroll regio Friesland

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Uw medewerkers krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat zal inhouden, dat u alleen het recht houdt op uw personeel. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals bij een uitzendbureau, ergens anders aan de slag moeten. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal in de dagelijks gang van zaken niets veranderen. Uw medewerkers blijven ook gewoon bij u werken en u bent ook nog gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers in dienst, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

U heeft veel voordelen bij het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw medewerkers juridisch gezien in dienst van het payroll bedrijf zijn. U bent niet meer verantwoordelijk voor de risico’s en over het bijhouden personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken. Het risico op loondoorbetaling bij langdurig zieken, vergoedingen bij ontslag en betaling van verzekeringen, loonbelasting en pensioenen ligt niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Is dit iets voor uw onderneming en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat besparen? Op deze site kunt u uw gegevens invullen dan ontvangt u snel verschillende prijsopgaven van payroll bedrijven uit Friesland. Door payrolling wordt u als ondernemer ontzorgt en kunt u veel kosten besparen.

mac
mac
img

Ik ben Dominick de Klerk, regiomanager in Friesland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Friesland.

Minder verwarring door middel van payrolling

Staat de branche waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel werknemers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan kan payroll helemaal gunstig voor u uitpakken. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn langer. Een werknemer kan dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Vooral als uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te tekenen. U kunt zo door middel van een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een bijbaantje.

U blijft volledig de controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan niet meer druk te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit Friesland aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Friesland te zeggen hebben!

img

Gijsbert Wiltink

Ik ben enorm goed geholpen door Professionals Friesland. Door de snelle hulp heb ik direct een Payroll gecontacteerd die mij met mijn specifieke kwestie kon assisteren. Samenwerken met Professionals Friesland zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een actie voor je wordt ondernomen.

img

Greetje Veltmans

Na al met verschillende payroll bedrijven samengewerkt te hebben dacht ik, ik laat het Professionals Friesland eens proberen. Dat had ik eerder moeten doen, ik kreeg snel een duidelijk overzicht van verschillende aanbieders en het maakte het eenvoudig om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Friesland

Let's Talk

Bij Professionals Friesland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier